Lidt generel information om e-bogen og hvorfor en forfatter gør dét her!

Hvorfor?

Du vil naturligvis gerne vide, hvorfor jeg har valgt at skrive denne guide og hvem jeg er? "Hvem" jeg er, kan du læse om nederst på siden...
Jeg vil lægge ud med at sige, at jeg har skrevet denne guide, fordi jeg var TRÆT af …

Og meget, meget mere!

 


Tid er det vigtigste, du har - derfor skal du have penge for dit arbejde! Måske har du oplevet skuffelsen af, at din bog ikke solgte som forventet?

Jeg lagde også ud med at bruge månedsvis på at skrive mine værker – jeg knoklede og skrev om diverse emner. Du kender det jo fra dig selv: Du er stolt af dit værk, og det har taget tid. Det er jo lidt ens hjertebarn, når man har skrevet en bog, fordi det er tanker, følelser og egne idéer, som man har brugt så meget energi på at få tastet ind. I øvrigt er det ikke blot tidskrævende, men også energikrævende at skrive en bog. Så ja, så står man der med sit manuskript, og hvad gør man så? Mange vælger at sende det til diverse forlag og håbe på det bedste. Her i Danmark har vi jo fire-fem forlag, som er værd at nævne, og så kan man forhåbentlig prale på en café i Indre By, hvis man er så heldig at komme igennem nåleøjet og score sig en vaskeægte udgivelseskontrakt.


De "heldige" få, som får sig en kontrakt! Tsk tsk, det er blot en illusion!

Kontrakt hos forlag - udgiv bøger selvMen hvad så, hvis du nu er så ”heldig” at blive antaget hos et stort forlag? Ja, det er jo faktisk den største joke for langt de fleste forfattere.
For hvad kender du til royalties?

Hvad kender du til indtjeningsmuligheder?
For langt de flestes vedkommende ikke særlig meget. Og blandt andet det forspring vil jeg gerne give andre forfattere. For hvis du ikke tjener penge på dit værk, hvad så med al den tid og energi, du har brugt? Lad mig gøre det klart med det samme: Man skal selvfølgelig skrive for lystens skyld … Men ville du sige nej, hvis du rent faktisk kunne tjene gode penge på det samtidig?
Jeg har mødt massevis af forfattere, som har været i limbo omkring deres muligheder for at udgive deres bog. Skal man gøre det selv? Skal det være en e-bog? Skal det være i udlandet? Hvad skal jeg gøre?!
ALLE de spørgsmål og MANGE flere giver jeg dig svar på i min lærebog.
Jeg afslører alle mine hemmeligheder og viser dig, præcis hvad jeg har gjort for at opnå det, som jeg har i dag: en passiv, stabil indkomst baseret på mine bøger og e-bøger.


Lidt for godt til at være sandt ... ? Det lyder som en billig, amerikansk salgstale!

For den kritiske læser vil tanken automatisk være ”Aha, det her lyder lidt for godt til at være sandt og lugter langt væk af TV-Shop-salgstricks” – og tak for kritikken! Men så vil jeg sige: Får du det bedre af at betale imellem 2.000 og 5.000 kr. for diverse ”forfatterkurser” med en eller anden tilfældig journalist, hvor du bagefter måske har fået et par fif, men intet endegyldigt, magtfuldt og kraftfuldt værktøj, og hvad har personen i øvrigt selv af nævneværdige referencer? Du har da fået brugt flere tusind kroner, så måske er det bare reassuringly expensive? Eller vil du benytte den unikke mulighed for – for BILLIGE PENGE – at købe denne lærebog og selv lære, hvordan du tager kontrol over dit forfatterskab og rent faktisk bliver en professionel forfatter? (Professionel = får penge for sit arbejde!).
Svaret er ligetil: Dette er den bedste investering, du kan gøre for dig selv, og samtidig også den mest tidsbesparende. Jeg har brugt årevis på at nå hertil for at få et realistisk indblik i forfatterskabet – både som forfatter og som forlægger! Så jeg kender til at sidde på begge sider af bordet, og det kommer du til at udnytte i bogen.


Levering af din e-bog

E-bogen "Guldforfatter" bliver leveret til din e-mail adresse og fylder omkring 11 megabyte! Derfor skal du være opmærksom på, at det er en relativt stor fil som du vil modtage. E-bogen indeholder grafik, illustrationer og masser af tekst!
Fremsendelse af e-bogen sker indenfor 24 timer efter fuldført betaling via Paypal.


Information om mig? Hvordan kan jeg "tillade" mig, at lave denne guide?
Er det hele pral og hvad er mit motiv?

Mit motiv er ganske enkelt; jeg véd at min viden kan være til gavn for andre forfattere og jeg véd, at jeg kan gøre det billigere end diverse kurser, "coach-guru'er" og andet hokus pokus! 
Jeg vil lade mine resultater tale for sig selv
, og så kan du vurdere, om du finder det appellerende for dig eller ej at læse min guide ”Guldforfatter” om, hvordan du selv kan udgive din bog. Glem janteloven for et øjeblik og lad mig kort fortælle hvem jeg er:
Jeg har udgivet bøger og musik i Danmark samt i udlandet, mit navn er David Nicosia Longhi og jeg har på egen hånd erfaret, hvordan man kan (og skal!) kapitalisere på sine kreative evner. Jeg driver mere end +45 websites som sælger mine e-bøger, både på dansk og engelsk og langt størstedelen kører 100% fuldautomatisk, og som dermed sørger for passiv indkomst til mig.
Her i Danmark udgav jeg på mit eget forlag blandt andet ”The Models Diet” og bestselleren ”Kvinden & Æblerne”.


Her kan du blandt andet se helt almindelige screenshots fra internettet samt butikker. Dette er mest tænkt som bevis på, at mine bøger, "The Models Diet" og "Kvinden & Æblerne" rent faktisk har været på toplisten, omtale i diverse medier samt at de var til at finde i butikkerne! Klik blot på disse links:

Foto 1 - Foto 2 - Foto 3 - Foto 4 - Foto 5 - Foto 6  
Ja, selv politikeren Søren Pind omtalte min bog i "Mads og Monopolet" og på sin blog: Berlingske Tidende

Dernæst har jeg formået at få masser af medieomtale af mine bøger, både i magasiner, i aviser, på nettet og endda i Danmarks Radios P4. Alt sammen på egen hånd! 
Ud over dette er jeg webmaster for en række websites, som sælger e-bøger i udlandet, og som er sat op og designet til at være fuldautomatiske websites, endda med folk, som frivilligt promoverer disse sites! (Det afsløres også i e-bogen til dig, hvordan du selv gør dette!)
Jeg håber, at det virker inspirerende på dig som forfatter at se mine resultater og det, som jeg har opnået indtil videre. Faktisk var mit overskud på den ene af mine bøger så godt, at jeg valgte at donere 10 % af salget til et godgørende formål, nemlig Kræftens Bekæmpelse.
Se fx pressebilledet og pressemeddelelsen her:
http://www.presswire.dk/default.asp?o=1&pid=42776

 

Sidst, men ikke mindst har jeg fået udgivet min musik i udlandet, hvilket endegyldigt kan cementere, at jeg både er kreativ og forretningsminded og forstår at skabe resultater. Point taken!  Alt dette siger jeg ikke for at pudse min glorie eller prale, men for at vise overfor dig, en potentiel køber af min e-bog, at jeg er seriøs og at jeg har opnået resultater, som jeg ved at du også kan opnå! Og mere til!

Hvis du synes, at det lyder fristende, at lære hvordan du nemt, hurtigt og effektivt kan etablere fuldautomatiske, salgskanaler til dine e-bøger i internationalt regi + at få din bog ud til danske boghandlere og ikke blot lade dem stå i en støvet papkasse på gulvet + at sørge for, at medierne gider (og vil) omtale dig og dine bøger og dermed skabe mer-salg osv., osv., jamen listen kan blive ved! Guldforfatter ér dine komplette guide til et professionelt og kreativt liv som forfatter - både i butikkerne og på nettet!
Læs indholdsfortegnelsen her
(DOWNLOAD HER) eller køb dit eksemplar direkte på knappen forneden!

...ved at skrive en mail til : info@guldforfatter.dk

 

Har du spørgsmål? Så send endelig en mail her: miamimuffinp@gmail.com